0

0.00 лв.

Новата платформа на магазина работи и приема поръчки, но все още не сме пренесли абсолютно всичко от старото съдържание и затова може да се сблъскате със съобщения "Страницата не може да бъде намерена", ако дойдете в сайта от външна връзка в Google или Facebook. Всички такива грешки се регистрират при нас и ще се отстраняват максимално бързо, така че понякога е достатъчно просто да презаредите проблемната страница след няколко часа. Изключение правят някои много стари продукти, които отдавна не се предлагат, но поради особеностите на старата платформа Google продължаваше да ги индексира. Те постепенно ще изчезнат от резултатите от търсения.

Ако търсите конкретен продукт, за който сте сигурни, че до скоро е присъствал в каталога ни, пишете ни през формата за контакти или чат модула, за да го намерим заедно.

Целият раздел с новини и ревюта все още не работи, но и те ще бъдат пренесени съвсем скоро, макар някои от материалите вътре вече да нямат особено голяма стойност. Но имаме и идеи за нови материали, посветени на актуалните ни продукти, така че хвърляйте по един поглед в раздела, когато посещавате сайта на BVI Photo Video, или направете регистрация в сайта и се абонирайте за нашия бюлетин ;)