Мисия и цели

Магазин BVI Photo Video е създаден през лятото на 2009 г. с амбицията да се утвърди като предпочитан доставчик на оборудване за фотография, видео и осветление за любители и професионалисти, а също така да информира, образова и обучава настоящите и бъдещите клиенти как да извлекат максимална полза от възможностите на предлаганата екипировка.

Мисията ни е да правим фотографията и видеозаснемането все по-достъпни за българските клиенти – без значение дали като професия, или като хоби. Стараем се постоянно да попълваме и разширяваме нашия каталог с достъпно и удобно оборудване, което да помага на нашите клиенти да постигат максимално качество на приемлива за нашия стандарт цена.

Консултациите в магазин BVI Photo Video са безплатни и не ангажират посетителите с покупка.

Предлагани марки

В каталога на BVI Photo Video магазин присъстват продуктите на редица престижни производители на оборудване за фотография, видео и осветление, сред които:

  • Репортажни светкавици, накамерно LED осветление, радиосинхронизатори, кабелни спусъци и други аксесоари Yongnuo
  • Прибори за калибриране и профилиране на монитори, принтери и камери X-Rite
  • Устройства за управление на цвета Datacolor
  • Еталони за бял баланс и цветно профилиране на цифрови камери QPcard
  • Зарядни устройства и акумулаторни батерии Maha Power (PowerEx)
  • Зарядни устройства LaCrosse / TechnoLine
  • Акумулаторни батерии Panasonic Eneloop

Качество на продуктите и гаранция

Всички видове стоки, представени в сайта BVI Photo Video, са подбрани и тествани от нашия екип, за да се гарантират техните качества, използваемост, удобство на работа, съвместимост, надеждност и безопасност. Продуктите се продават с гаранция срещу дефекти, като продължителността на гаранционния срок на всеки продукт е указана на неговата страница. За да защитим интересите на нашите клиенти, предлагаме 15-дневна гаранция за връщане на парите. Условията на гаранцията и рекламациите са част от общите условия за използване на сайта на магазин BVI Photo Video, които са достъпни чрез линк в долната част на всяка страница.

Обработка на поръчките

Поръчките се изпълняват чрез куриерска служба Спиди. Подготвените за изпращане поръчки се предават на куриера в края на всеки работен ден, като на посочения от клиента email адрес се изпраща съобщение с номера на товарителницата за по-лесно проследяване на пратката. Доставката отнема един или два работни дни в зависимост от избраната услуга. Повече информация ще намерите на страницата "Поръчки и доставки".