ПРИЕМАНЕ НА ПОРЪЧКИ

BVI Photo Video приема поръчки само и единствено чрез интернет страницата на магазина. Веднага след изпращането на заявката вие ще получите SMS и email съобщение, което потвърждава по неотменим вид всички цени и условия, при които е направена вашата поръчка и може да послужи за справка в бъдещ момент или като основание за рекламация при неправилно изпълнена поръчка.


ДОСТАВКА

Доставките на поръчките за територията на България се изпълняват чрез куриерски компании Спиди и Еконт. Можете да изберете доставка до вашата врата, така и до удобен за вас офис на куриера. Цената за доставка се калкулира при приключването на поръчката и зависи от вида на избраната услуга:


Доставка до
Име на куриерската услуга
Време за изпълнение
автомат (АПС) или офис на Спиди
Спиди (Стандарт 24)
1 работен ден (пон-съб)
адрес в гр. София
Спиди (Градски куриер 1 ден)
1 работен ден (пон-пет)
адрес в страната
Спиди (Експресна)
1 работен ден (пон-пет)
адрес в странатаСпиди (Икономична)
2 работни дни (пон-пет)
адрес, офис илив автомат (АПС) в София или странатаЕконт Експрес
1 работен дни (пон-съб)

Доставките до Румъния се изпълняват чрез международна куриерска фирма DPD. Доставките до Гърция се изпълняват чрез ACS.


ВРЕМЕ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ

Направените преди 15:00 ч. в делничен ден поръчки се обработват и изпращат същия ден. Постъпилите след този час поръчки се обработват и изпращат на следващия работен ден. Доставките за България се изпълняват както следва:

• ако сте посочили получаване от офис на куриера, пратката ще ви очаква там след 9:30 ч. сутринта на първия работен ден след изпращането на поръчката (за експресни доставки) или след 9:30 ч. сутринта на втория работен ден след изпращането на поръчката (за икономични доставки).

• ако сте избрали доставка до адрес, куриерът ще ви посети между 9:00 и 14:00 ч. на първия работен ден след изпращането на поръчката (за експресни доставки) или между 9:00 и 14:00 ч. на втория работен ден след изпращането на поръчката (за икономични доставки) *

• за всички останали селища доставката се извършва по график и отнема 1-3 работни дни.

* Важи за населените места, в които Спиди и Еконт имат разкрити офиси (това покрива над 95% от населението на България).

Доставките до Румъния и Гърция отнемат 1-3 работни дни (за Букурещ и Солун – 1 работен ден). За някои по-отдалечени островни райони на Гърция срокът може да бъде 4 работни дни.


На сутринта на деня на доставка ще получите съобщение от куриера чрез SMS или Viber на номера, който сте посочили в поръчката, с данни за връзка с куриера, който осъществява доставката.

Обръщаме внимание, че нямаме практиката да се обаждаме по телефона за потвърждение на поръчката – вашата поръчката се счита за подадена с изпращането й през сайта. Копие от поръчката с всички условия (тип и количество продукти, цена, условия и адрес за доставка) се изпраща на посочения от клиента email адрес.

ОТКАЗ ОТ ДОСТАВКА

Вие имате право да върнете закупените продукти в срок 14 дни от приемане на доставката, при което платените суми ще ви бъдат възстановени по реда, описан в общите условия на магазина. Вашето право на отказ и връщане може да бъде упражнено само ако пратката е неразопакована и търговският вид на продуктите не е нарушен.


Последна редакция на документа: 14 февруари 2022 г.